Vælg møbler

Som kunde i Møbel-Gruppen , kan du forvente lidt mere af alting. Du kan bl.a. forvente en kompetent sparringspartner, når du skal indrette din skole/institution/kontor/venteværelse/mødelokale osv. Vi har mere end 50 års historik i branchen, så vi har stor erfaring med i bagagen. Møbel-Gruppens succes er ikke mindst skabt via mine kvalificerede medarbejdere, der hver især har en lang erfaring i møbelbranchen, denne erfaring deler de gerne ud af. En af vore styrker er, at vi ikke selv producerer varer. Vi er således ikke afhængige af, at vi skal opretholde en produktion af varer, men du kan vælge ”frit på hylde et” blandt markedets producenter, til gavn for vore kunder. Det er jo sjældent, at man kan få alt fra én producent, så hos os kan du vælge det bedste af det hele.

Møbel-Gruppen er 100% dansk ejet. Vi har en solid egenkapital og er selvfinansierende! Disse parametre er efter finanskrisen, blevet endnu vigtigere at forholde sig til, når en ny leverandør skal vælges - hos Møbel-Gruppen kan du være tryg, vi er her også i morgen!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke finder hvad du søger - denne hjemmeside er kun et lille udpluk af hvad der findes…

På gensyn

Michael Højgrav-Huus

Adm. direktør/ejer