Som kunde i Møbel-Gruppen , kan du forvente lidt mere af alting. Du kan bl.a. forvente en kompetent sparringspartner, når du skal indrette din skole, institution, bankfilial, kontor, venteværelse, mødelokale eller du måske står overfor at skulle indrette en helt ny virksomhed eller domicil mv.

 

Vi har mere end 50 års historik i branchen, så vi har stor erfaring med i bagagen. Møbel-Gruppens succes er ikke mindst skabt via mine kvalificerede medarbejdere, der hver især har en lang erfaring i møbelbranchen, denne erfaring deler de gerne ud af.

En af vore styrker er, at vi ikke selv producerer varer. Vi er således ikke afhængige af, at vi skal opretholde en egenproduktion af varer, men du kan vælge ”frit på hylde et” blandt markedets producenter, til gavn for dig som kunde. Det er jo sjældent, at man kan få alt fra én producent, så hos os kan du vælge det bedste af det hele.

 

Møbel-Gruppen A/S er 100 % dansk ejet, vi har en solid egenkapital, og er i 2013 kåret som Børsen Gazelle virksomhed, et udtryk for et firma i stærk vækst over en flerårig periode. Disse parametre er, efter finanskrisen, blevet endnu vigtigere at forholde sig til, når en ny leverandør skal vælges - hos Møbel-Gruppen kan du være tryg, vi er her også i morgen!

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke lige finder hvad du søger - denne hjemmeside er kun et lille udpluk af hvad vi kan tilbyde.

 

 

På gensyn

Michael Højgrav-Huus

adm. dir.

Møbel-Gruppen AS - Tækkemandsvej 1 - 4300 Holbæk - Tlf: 70 13 30 03 - CVR: 2870 7568